Geam Termopan

Sticla reprezinta de regula cea mai mare parte din suprafaţa unei ferestre. Pentru ca ferestrele sa corespunda nevoilor noastre, este foarte important ca pachetul termoizolator de sticla sa fie ales corespunzator . Geamul termoizolant se obtine prin sigilarea a doua sau trei foi de geam, separate de o bagheta de aluminiu de diferite grosimi, care are mici perforatii spre interior.

Sigilarea pachetului se face in doua etape:

- Prima etapa este o sigilare primara cu butil, care lipeste fiecare foaie de geam de bagheta distantier.

- A doua etapa o constitue sigilarea finala cu tiokol, care izoleaza perfect mediul dintre cele doua foi de geam si rezista mult in timp.

 

Sticla folosita la realizarea geamului termopan sau tripan poate fi :

-STICLA FLOAT CLARA - sticla de inalta calitate cu fete plan paralele, suprafata naturala si transparenta nedistorsionata.

-STICLA LOW-E - sticla cu un strat de oxizi metalici depus prin procedeul electromagnetic pe una din suprafetele geamului float. Acest strat ridica substantial proprietatile termoizolante ale geamului. Geamul nu numai ca reflecta o mare parte a radiatiei termice inapoi in incapere, dar permite, totodata, patrunderea maxima a energiei solare.

-STICLA 4SEASON - combina un nivel ridicat de izolare termica cu o protectie solara eficienta. Este alegerea corecta acolo unde se doreşte o izolare termica si o protectie solara ridicata, control energetic sporit si confort. Cand soarele bate pe ferestre, insa trebuie sa tinem cont ca in celelalte anotimpuri, acest geam reduce aportul termic dat de soare, lucru care poate fi resimtit mai putin placut in special iarna.

-STICLA COLORATA IN MASA - efectul colorat atat în interior cat si in exterior, reflexia slaba a luminii, protectia impotriva radiatiei solare prin absorbtia energiei solare.

-STICLA MATA SAU ORNAMENTALA - sticla obtinuta prin procedeul de sablare sau prin diferite striatii de la suprafata materialului folosita cu precadere la usi, compartimentari interioare, geamuri care sa protejeze intimitatea.

-STICLA STRATIFICATA ANTIEFRACTIE - constituie un element de constructie exceptional pentru vitrajele de siguranta. Fabricat prin imbinarea plana a doua sau a mai multor foi de sticla cu unul sau mai multe straturi de folie din polivinilbutiral (PVB) sau de rasina, caracterizate prin rigiditate deosebita, adeziune si elasticitate.

 

 

termopane Ramnicu Sarat, Buzau, ferestre Buzau preturi, usi PVC Buzau / Focsani pret, ferestre PVC Buzau (Ramnicu Sarat) pret, tamplarie PVC Buzau, tamplarie aluminiu Ramnicu Sarat

MB NIS PROD s.r.l. - 02xx.yyy.zzz | 0724.526.577 | www.mbnisprod.ro