Despre noi

S.C. MB NIS PROD S.R.L. a fost înființat în anul 2000, având ca obiect de activitate fabricarea de pensule pentru vopsit.

Din anul 2003, odată cu achiziționarea de utilaje specifice, activitatea firmei a fost direcționată spre producția de furtun din P.V.C. pentru agricultură și se lansează și în activități comerciale, vizând în special piața produselor chimice de uz caznic.

În anul 2006, se achiziționează noi utilaje și se începe producția de ferestre și uși din P.V.C., activând cu succes în acest domeniu, punându-se accent pe identificarea și satisfacerea cerințelor pieței. Seriozitatea și determinarea firmei au mărit portofoliul de clienți de la an la an, iar acest lucru s-a putut observa în urmatoarea etapa a dezvoltarii acesteia.

În anul 2014, activitatea de producție s-a mutat în locația actuală, fiind făcute investiții în infrastructură, construind hale pentru producție ce însumeaza ca suprafată 3000 mp și o clădire pentru birouri. Liniile de producție se echipează cu utilaje moderne:utilaje automate de debitat profile P.V.C., utilaje automate de sudat și debavurat profile P.V.C. pentru a putea plasa în piață un produs finit calitativ și, totodata, ieftin.

Odată cu extinderea în noul amplasament, s-a înființat în cadrul firmei și departamentul de producție de geam termopan, fiind susținut prin achiziționarea de mașini de taiat sticlă automate, utilaje de spalat sticlă automate, mașini de sigilat sticlă.

Orientată spre succes, S.C. MB NIS PROD S.R.L., a înnoit constant patrimoniul de utilaje specifice producției de tâmplărie P.V.C. și a sticlei cu geam termopan, a dezvoltat și marit colectivul angajaților, îmbinând în rândul acestora experiența cu tinerețea.

Lasă un răspuns