Despre noi

S.C. MB NIS PROD S.R.L. a luat fiinta in anul 2000 avand ca obiect de activitate fabricarea de pensule pentru vopsit.

Din anul 2003, odata cu achizitionarea de utilaje specifice, activitatea firmei este directionata spre productia de furtun din P.V.C. pentru agricultura, si se lanseaza si in activitati comerciale, vizand in special piata produselor chimice de uz caznic .

In anul 2006, se achizitioneaza noi utilaje si  se incepe productia de ferestre si usi din P.V.C., activand cu succes in acest domeniu, punand accent pe identificarea si satisfacerea cerintelor pietei. Seriozitatea si determinarea firmei au marit portofoliul de clienti de la an la an iar acest lucru s-a vazut in urmatoarea etapa a dezvoltarii acesteia.

In anul 2014 activitatea de productie se muta in locatia actuala, fiind facute investitii in infrastructura construind hale pentru productie ce insumeaza ca suprafata  3000 mp si o cladire pentru birouri. Liniile de productie se echipeaza cu utilaje moderne : utilaje automate de debitat profile P.V.C. ,utilaje automate de sudat si debavurat profile P.V.C. pentru a putea plasa in piata un produs finit calitativ si ieftin totodata .

Odata cu relocarea in noul amplasament a luat fiinta in cadrul firmei si departamentul de productie de geam termopan ,fiind sustinut prin achizitionarea de masini de taiat sticla automate, masini de spalat sticla automate, masini de sigilat sticla.

Orientata spre succes, S.C. MBN NIS PROD S.R.L. , a innoit constant patrimoniul de utilaje specifice productiei de tamplarie P.V.C. si a sticlei cu geam termopan , a dezvoltat si marit colectivul angajatilor imbinand in randul acestora experienta cu tineretea .

termopane Ramnicu Sarat, Buzau, ferestre Buzau preturi, usi PVC Buzau / Focsani pret, ferestre PVC Buzau (Ramnicu Sarat) pret, tamplarie PVC Buzau, tamplarie aluminiu Ramnicu Sarat

MB NIS PROD s.r.l. - 02xx.yyy.zzz | 0724.526.577 | www.mbnisprod.ro